Zobacz temat |
Kto powinien administrować głóną stronę PZK | ||||||||||||
|
Aktualność informacji na stronie głównej PZK.
|
|
M0WQX |
Dodany dnia 17/03/2009 02:53
|
Często piszący Postów: 258 Data rejestracji: 25.05.2006 |
Chyba temat się oklepał, bo o liście członków już przestano mówić i pisać tylko zaczeliśmy liczyć na siebie. Jednak faktem jest, że nawet takie rzeczy jak lista oddziałów PZK wraz z treścią (mówię tu o OT20) jest w części nieaktualna. Ba! Pisałem kilka razy wskazując na nasze linki, gdzie odpowiednie osoby znajdą informacje do wstawienia. I nic groch o ścianę ... teraz stronę przeglądają setki gości zapamiętując nieprawdziwe informacje. Może ktoś ma wpływ na to, co się wyrabia z tą stroną, bo ja jako członek PZK nie mam! |
|
|
sp8gsc |
Dodany dnia 17/03/2009 20:30
|
Członek OT 20 PZK Postów: 452 Data rejestracji: 08.06.2006 |
No fakt, jesli chodzi o szybkość reagowania to PZK przewyższa nawet polskie sądownictwo (dziś dostałem wezwanie do uzupełnienia braków formalnych wniosku złozonego w dniu 01.09.2008r. a wiec ponad 7 m-cy temu). Jedyne co można robić to regularnie na zmianę pisać emaile i dzwonić do prezesa SP2JMR, który jako Prezes Zarzadu jest odpowiedzialny za wszelkie działania związku. Mnie sie udało moją sprawę załatwić juz po 2 emailu i po drugim telefonie. Cos na linii webmaster-zarząd wyraźnie "nie gra", bo oczywiście webmaster może wprowadzac zmiany wyłacznie na zlecenie zarządu. Więc podejrzewam, że mu nikt nie przekazuje co i jak ma zmienić. A może do tego potrzebna jest jakaś "uchwała zarządu" ? PS. webmasterem powinien być oczywiscie krótkofalowiec, bo każda osoba z zewnatrz bedzie miała masę trudności ze specjalistyczna terminologią. 73 Krzysztof
|
|
Przejdź do forum: |