Zobacz temat |
Wniosek o zmianę czasu modyfikacji postów
|
|
sp8ufm |
Dodany dnia 19/01/2014 21:51
|
Członek OT 20 PZK Postów: 245 Data rejestracji: 25.03.2009 |
Witam serdecznie! Obecne ustawienia forum pozwalają na modyfikację postu zaledwie w ciągu 3 minut od momentu jego publikacji. Napisałem już 125 postów i prawie zawsze je poprawiam - dokańczam myśl, usuwam błędy maszynowe, stylistyczne, interpunkcyjne i ortograficzne. Zdarza się, że w tych 3 minutach się nie wyrabiam i muszę albo pisać kolejny post pod dopiero co opublikowaną wypowiedzią albo zostawić wpis zawierający błędy. Dlatego proponuję wydłużenie tego czasu do minimum 15-20 minut. Taki czas powinien wystarczyć aby spokojnie i bez pośpiechu uzupełnić i poprawić swoją wypowiedź. Opcja blokowania modyfikacji postów po upływie określonego czasu bardzo dobrze sprawdza się na forach, gdzie forumowicze nie panują nad swoimi emocjami i niezmienność opublikowanych przez nich postów jest dowodem w ewentualnych postępowaniach regulaminowych czy sądowych. Ale na naszym krótkofalarskim forum, gdzie panuje koleżeńska atmosfera takie ustawienia bardziej utrudniają korzystanie z niego. Ja sam osobiście jeżeli decyduję się na modyfikację postu to tylko po to aby usunąć z niego błędy i nieścisłości zauważone już po publikacji wypowiedzi. Odkąd jestem na forum nie zauważyłem też ani jednej wojny pomiędzy użytkownikami forum. I tym uzasadniam swój wniosek o wydłużenie czasu modyfikacji swoich postów. Uprzejmie proszę o pozytywne jego rozpatrzenie. Pozdrawiam
Tomek SP8UFM |
|
|
SP8UFT |
Dodany dnia 19/01/2014 22:00
|
Członek OT 20 PZK Postów: 212 Data rejestracji: 10.02.2010 |
W sumie Tomek ma rację. Jak się za późno dojrzy byka ortograficznego to wstyd na cały świat. Co sobie ludziska pomyślą, że UFT niedouczony?!!!!!
73! Tomek
http://sp8uft.blo... |
|
Przejdź do forum: |